Frequently Asked Questions (FAQs)

Sila baca FAQs yang mengandungi cara-cara menyelesaikan masalah yang biasa dihadapi oleh para pengguna. Anda boleh menghantar pertanyaan/permintaan kepada bahagian sokongan sekiranya anda tidak berjaya mencari penyelesaian kepada masalah anda dalam senarai soalan.

 

sistemHR.com adalah Sistem Pengurusan Sumber Manusia berbentuk web-based yang percuma dan boleh digunakan oleh mana-mana syarikat kecil dan sederhana di Malaysia untuk menguruskan aset yang paling penting – para pekerja.
Daftar akaun secara percuma dengan mengikuti arahan atas skrin (on-screen).
Anda cuma memerlukan sebuah komputer dengan internet dan anda boleh mula!
sistemHR.com adalah aplikasi web-based yang tidak mempuny perincian hardware tertentu. Jika computer anda menggunakan Yahoo Mail, Gmail and Hotmail, makan anda boleh menggunakan sistemHR.com.
sistemHR.com berasaskan cloud (cloud-based hosted solution), jadi anda tidak memerlukan server untuk menjadi hos (host) sistemHR.com.
Ya. sistemHR.com adalah percuma untuk semua.
Kemaskini biasa sistemHR.com akan sentiasa percuma selagi anda menjadi pengguna sistemHR.com.
Akaun sistemHR.com akan digunakan sejurus selepas anda mendaftar dengan sistemHR.com.
Ya anda boleh membatalkan langganan bila-bila masa dengan menghantara e-mail pembatalan kepada kami.
sistemHR.com memberi sistem sokongan standard kepada semua penggun.
sistemHR.com biasanya memberi maklumbalas dalam masa 1-2 hari bekerja, tetapi kita akan cuba untuk memberi maklumbalas kepada semua pertanyaan dalam masa beberapa jam atau maksimum pada hari bekerja berikutnya.
sistemHR.com memberi sokongan melalui email. Sila email kami dan satu daripada Wakil Sokongan kami akan memberikan maklumbalas.
Data sistemHR.com adalah selamat dengan off-site back-up harian dan data EXPORT. Privasi data sistemHR.com dilindungi penuh dengan sekatan terhadap akses maklumat hanya semasa tujuan kemaskini, tanpa membenarkan langsung akses oleh pihak ketiga. Kata laluan sistemHR.com adalah hashed. Sebagai majikan anda mempunyai kawalan menyeluruh ke atas akses pekerja kepada Employee Dashboard dan aksesibiliti para pekerja kepada informasi tertentu.

Contact Us

Bagaimana kami boleh membantu anda? Kami cuba sedaya-upaya untuk menjawab setiap persoalan dari anda

 

Email

Anda juga boleh berhubung dengan kami melalui email: support@sistemhr.com.

 

Alamat

180-G Jalan Lavender Heights 5 Lavender Heights Business Square 70400 Seremban, Negeri Sembilan .

sistemHR.com merupakan Sistem Pengurusan Sumber Manusia berbentuk web-based yang percuma dan boleh digunakan oleh mana-mana syarikat kecil dan sederhana di Malaysia untuk menguruskan asset yang paling penting – para pekerja.

...while extraordinary products and unique services still afford a competitive advantage, the one advantage that stands the test of time...is people.

― John Jenin

sistemHR.com